Ο ορθοδοντικός

Χρήστος Κ. Σχισμένος, DDS, DOrth New York University

“Γεννήθηκε στις 7/9/1977 και μεγάλωσε στο Αγρίνιο.Είναι γιος των οδοντιάτρων  Κωνσταντίνου Σχισμένου και Ευθυμίας Κραββαρίτη-Σχισμένου.Ειναι παντρεμένος με την ιατρό Πνευμονολόγο Χρύσα Μπαζάκα και έχει 2 παιδιά, τη Φάιη (Ευθυμία) και το Χρήστο junior.

Ο ορθοδοντικός Dr. Χρήστος Κ. Σχισμένος είναι υπεύθυνος για την πρωτοποριακή Ορθοδοντική Κλινική για Παιδιά & Ενήλικες (Agrinio Orthodontics) στο Αγρίνιο ώντας ο μόνος στην περιοχή με κατάρτιση στην Αμερική.

Μετά την ολοκλήρωση της 5ετούς βασικής οδοντιατρικής εκπαίδευσης στην Οδοντιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών (εισαγωγή με Πανελλήνιες εξετάσεις), ο Dr. Χρήστος Κ. Σχισμένος απόκτησε τον τίτλο του ειδικού ορθοδοντικού για παιδιά & ενήλικες μετά από 3ετή ειδίκευση στο Ορθοδοντικό τμήμα του Πανεπιστημίου της Νέας Υόρκης, Η.Π.Α (New York University-College of Dentistry-Department of Orthodontics and Dentofacial Orthopedics).

Βραβευμένη Ορθοδοντική

Κατά την διάρκεια της 3ετούς ειδίκευσης ο Dr. Χρήστος Κ. Σχισμένος θεράπευσε περισσότερους από 400 ασθενείς με κάθε είδους ορθοδοντικό πρόβλημα και οι θεραπείες του αναγνωρίστηκαν ως οι καλύτερες θεραπείες της χρονιάς 2010 (Top Orthodontic Resident-Class of 2010). Παράλληλα, η ομάδα του, αποτελούμενη από 4 ειδικευόμενους ορθοδοντικούς, υπό την καθοδήγησή του κατέστη η πιο παραγωγική για τα έτη 2009-2010 στην πανεπιστημιακή κλινική του New York University.

Το πάθος για τελειότητα αναγνωρίστηκε από την Οδοντιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου της Νέας Υόρκης και υπήρξε ο μόνος ομιλητής σε ημερίδα που οργανώθηκε με θέμα την Αισθητική Οδοντιατρική και Ορθοδοντική με Γλωσσικά “Αόρατα” σιδεράκια.

Προπτυχιακές Σπουδές

Προπτυχιακές σπουδές στο Πανεπιστήμιο Αθηνών-Οδοντιατρική Σχολή.

Ειδικότητα

Τίτλος ειδικότητας από αναγνωρισμένο κορυφαίο πανεπιστήμιο (New York University).

Άδεια ασκήσεως

Διπλή άδεια άσκησης ειδικότητας σε Ελλάδα (Υπουργείο Υγείας) και Αμερική (American Βoard of Orthodontics Certified) μετά από εξετάσεις.

Αριστεία στην Οδοντιατρική

Πιστοποίηση “Αριστείας στην Ορθοδοντική” από το Αμερικανικό Συμβούλιο Ορθοδοντικής (τίτλος που απονέμεται στο 25% των ορθοδοντικών παγκοσμίως – μόνο 12 ορθοδοντικοί στην Ελλάδα).

Επιμόρφωση

Συνεχή επιμόρφωση και συμμετοχή σε Διεθνή Συνέδρια.

Πλήρες Βιογαφικό

Διαβάστε το πλήρες βιογραφικό σημείωμα του ορθοδοντικού κ. Χρ. Κ. Σχισμένου.

toronto
  • Ο ορθοδοντικός κ. Χρ. Κ. Σχισμένος κατέχει θέση Επισκέπτη Καθηγητή και Συμβούλου Έρευνας στο τμήμα ορθοδοντικής του Πανεπιστημίου του Τορόντο, Καναδάς
  • Ο ορθοδοντικός κ. Χρ. Σχισμένος έχει ολοκληρώσει 3ετή ειδίκευση στην ορθοδοντική παιδιών και ενηλίκων σε ένα από τα κορυφαία πανεπιστήμια στην Ορθοδοντική

Πρωτοποριακή Εκπαίδευση

Ο Dr. Χρήστος Κ. Σχισμένος έχει εκπαιδευτεί και πιστοποιηθεί για την άσκηση Γλωσσικής Ορθοδοντικής (IncognitoHarmony braces) αλλά και για την Ορθοδοντική με Διάφανους Νάρθηκες Invisalign. Παράλληλα, είναι μέλος της Αμερικανικής Ομοσπονδίας Γλωσσικής Ορθοδοντικής ενώ αποτελεί το ΜΟΝΟ ορθοδοντικό της Πόλης μας που χρησιμοποιεί τα Πλέον Σύγχρονα Αμερικάνικα Αυτόδετα Σιδεράκια Χαμηλής Τριβής (χωρίς χρωματιστά λαστιχάκια) και την αντίστοιχη πρωτοποριακή ορθοδοντική τεχνική για ταχύτερες και αποδοτικότερες θεραπείες.

Η Κλινική μας είναι πιστοποιημένος Partner της Invisalign!

footer